• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Over ons

Klanten over Nouvelle

 

Renate heeft bij mij ontzettend snel een gevoel van vertrouwen gegeven. Hierdoor was het makkelijk om open de gesprekken in te gaan. Door haar snelle analyse hebben we vlug duidelijke doelstellingen kunnen formuleren. Zij heeft me o.a. geleerd anders te kijken naar probleemstellingen. Hierdoor werden belemmeringen weggehaald en bleken de oplossingen binnen handbereik. In de praktijk betekent dit veel meer rust in mijn werk. Het blijft wel "werken", want alleen oefening baart kunst. Door bewust gebruik te maken van de handvatten die zij mij heeft aangereikt, heb ik meer rust en zelfvertrouwen gekregen.
M. van Dijk, Kanteel Kinderopvang


Renate liet mij inzien hoe ik in bepaalde situaties het beste kan handelen. Ik denk heel vaak na over onze sessies en probeer de nieuwe inzichten ook daadwerkelijk in de praktijk toe te passen. Zij is een heel fijn persoon om “problemen” mee te delen.
E.B.


Het gaat goed met me, ik heb het geleerde in de praktijk gebracht en het werkt! Al met al heeft jouw coaching mij heel goed gedaan. Ik ben veel relaxter geworden en kan mijn werkzaamheden veel beter ordenen. Bedankt daarvoor! Ik hoop dat je veel succes hebt met je coachingspraktijk.
A.B. 


Renate straalt veel rust uit. Zij geeft erg veel vertrouwen. Is erg positief ingesteld en optimistisch. Dit brengt zij ook over op mij. Daarnaast is zij erg betrokken en meegaand. Je kunt Renate echt alles vertellen, zij heeft een goed luisterend oor.
V.L


Renate was een perfecte coach voor ons. Onwijs bedankt! Je hebt ons erg geholpen.
Team Sc.


Wie is      De steven groepVisie en missie

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl