• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Wie is

Wie is Nouvelle?

Renate Frazer-Pluimers heeft ruim 10 jaar ervaring als personeelsadviseur en coach. Haar achtergrond: HBO Hoger Personeelsmanagement, Post Bachelor Coaching en Begeleiding en diverse Mentoring trainingen. Daarnaast is Renate gecertificeerd KIES-coach. Dit maakt dat Renate én op persoonlijk niveau, alsmede op organisatieniveau echt diepgaand en creatief meedenkt, waarbij zij indien nodig een spiegel voorhoudt.

Verder is Renate op vrijwillige basis coördinator van het Mentorproject bij Scoop Welzijn. In deze functie begeleidt Renate de mentoren en de jongeren  tijdens de coachingstrajecten.

Renate heeft met een verscheidenheid aan mensen samengewerkt. Helaas blijken mensen niet altijd in hun kracht te staan. Redenen zijn vaak erg persoonlijk en hebben niets met bedrijfsvisie te maken. Doordat Renate juist naar hun persoonlijke drive kijkt en deze aspecten bespreekbaar maakt, voelt men zich gezien en blijkt er voldoende stimulans en aansluiting om in elke verandering mee te kunnen gaan.

Renate begeleidt en ondersteunt mensen, op een dusdanige manier dat het zelfbesef op een gezonde en motiverende manier wordt bevorderd. Haar kracht is het vermogen om mensen te stimuleren en te mobiliseren, zodat de doelstellingen optimaal gerealiseerd kunnen worden.

Gecertificeerd

Als gecertificeerd coach, werkt Renate met duidelijke afspraken en procedures. Vanuit het coachingstraject wordt geen informatie naar buiten gebracht zonder de toestemming van de gecoachte(n). Renate werkt volgens de Ethische Gedragscode.

Aanspreekpunt HRM-vraagstukken

Renate wordt gezien als het aanspreekpunt op het gebied van HR. In deze rol is zij een sparringpartner voor zowel de directie als leidinggevenden. Haar kernwoorden zijn: betrouwbaar, openheid, duidelijkheid en samenwerking.

Focus op resultaat

De combinatie van coaching en advies leidt tot meer en snellere resultaten. Dit doet Renate op een verrassende, directe en plezierige wijze. Een frisse kijk op zaken van een "buitenstaander", enthousiast, no-nonsense, to the point en resultaatgericht. Waardoor men zich als “Nouvelle” voelt.

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies richt zich zowel op de profit als de non-profit sector maar biedt ook coaching voor particulieren en coaching voor jongeren en scholieren en coaching voor kinderen en jongeren in echtscheidingssituaties.

Klanten over  De steven groepVisie en missie

 

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl