• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Missie

Visie en missie

Sleutel tot persoonlijk, professioneel en zakelijk succes!

Coaching bij Nouvelle staat voor ontwikkeling op maat. Het coachingstraject sluit aan op bestaande vragen en ontwikkelbehoeften. Standaardoplossingen zijn er niet. Wel standaard is dat Nouvelle op een deskundige manier inzichten verschaft, mensen stimuleert, inspireert en mobiliseert opdat zaken in beweging komen en er concrete stappen in persoonlijke en professionele ontwikkeling kunnen worden gezet.

Als gecertificeerd KIES-coach draagt Nouvelle bij aan gedragsverandering van kind en ouders in echtscheidingssituaties door: het bevordenen van een positief zelfbeeld, het vergroten van het zelfvertrouwen en het kunnen uiten van gevoelens in een veilige sfeer.

Duurzame relatie

Personeelsadvies bij Nouvelle staat voor het opbouwen van een duurzame relatie. Nouvelle wil dan ook bij haar klanten de zorg op P&O-gebied wegnemen. Hiertoe is Nouvelle in staat HR-werkzaamheden op zowel operationeel als strategisch niveau uit te voeren.

Verfrissende oplossingen

Nouvelle biedt organisaties verfrissende oplossingen op het gebied van HR vraagstukken, zoals werving en selectie, verzuim en reïntegratie en loopbaanbegeleiding. Betrokken en gekwalificeerde medewerkers bepalen immers voor een groot deel het succes en de kwaliteit van het bedrijfsproces of de dienstverlening. Nouvelle wil organisaties helpen haar belangrijkste kapitaal maximaal te benutten.
Nouvelle fungeert als klankbord, ze geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en deelt haar kennis op HR-gebied.

Kernwaarden

De kernwaarden van Nouvelle zijn: Respect, Integer, Betrokken en Deskundig.

Wie is    Klanten over  De steven groep

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl