• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Coaching voor jongeren en scholieren

Coaching gericht op Assertiviteit

Nouvelle biedt assertiviteitstraining door individuele coaching.

Voor wie?

Assertiviteitstraining door individuele coaching is bestemd voor een ieder die zich herkent in:

  • Soms ben je te aardig, te meegaand, te loyaal, overbetrokken, te gevoelig of oververantwoordelijk. Allemaal redenen waardoor het voor jou moeilijk is om grenzen aan te geven. Je zou graag leren begrenzen of NEE zeggen
  • Soms heb je te weinig zelfvertrouwen of een negatief zelfbeeld. Je zou willen leren om meer zelfvertrouwen te krijgen of een positiever zelfbeeld te ontwikkelen
  • Soms ben je niet helder in je communicatie. Je zou graag duidelijker willen zijn in de wijze van communicatie
  • Soms ga je over je eigen grenzen heen: Je zou graag beter willen luisteren naar je eigen gevoelens en behoeften
  • Soms ben je te bescheiden: Je zou graag leren om je beter te profileren

Individuele coaching is maatwerk

Nouvelle biedt maatwerk. Daarom start een individueel coachingstraject altijd met een intake waarbij we inventariseren wat jij nodig bent tijdens het traject.

Waar?

Nouvelle is gevestigd te Enter (omgeving Rijssen). We zijn actief in de regio Twente en De Achterhoek (Overijssel en Gelderland) en voor De Steven bieden wij landelijke dekking. 

Training en coaching Assertiviteit

Nouvelle kan jou helpen om assertiever te worden. Eerst gaan we jouw situatie inventariseren. Voor een vrijblijvend gesprek kun je contact met ons opnemen. Daarna kunnen we gericht aan de slag middels een traject gericht op Persoonlijke coaching. Leidinggevenden kunnen een persoonlijk ontwikkeltraject volgen: coaching van leidinggevenden en managers.

Informatie

Wil je een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op. Zie ook onze overige publicaties of een totaaloverzicht van al onze diensten op het terrein van coaching en HR advies.

CoachingPersooneeladviesNieuws

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl