• Twitter
 • Facebook
 • Linkedin

Coaching

Coaching

Nouvelle biedt coaching en begeleiding zoals:

gecertificeerd KIES coachsleutel

KIES-coaching

KIES staat voor: Kinderen In Echtscheiding Situatie. Kinderen willen na de scheiding van hun ouders helemaal niet kiezen, zeker niet tussen hun ouders. Daarom staat KIES ook voor jezelf! Ouders blijven altijd ouders voor hun kinderen!

KIES is een preventief hulpprogramma ontwikkeld voor en vanuit de behoefte van het kind met gescheiden ouders. Kinderen zijn de belangrijkste doelgroep bij KIES. KIES kent verschillende programma's van voorlichting en begeleiding, in verschillende stadia, voor kinderen en ouders. Renate Frazer van Nouvelle is een gecertificeerd KIES-coach.

Coaching gericht op jongeren, scholieren en particulieren

Nouvelle is zowel actief in het bedrijfsleven, de non-profit maar ook voor particulieren, jongeren, scholieren en studenten.

Personeeladvies

Personeelsadvies

Nouvelle ondersteunt en adviseert organisaties en bedrijven bij HRM-vraagstukken:

 • HR dienstverlening

  Opdrachtgevers van Nouvelle, zijn organisaties die niet of onvoldoende beschikken over een eigen gekwalificeerde personeelsfunctionaris. Bijvoorbeeld: het bedrijf is (nog) te klein om een personeelsfunctionaris in dienst te nemen, er is besloten om het personeelsmanagement in "de lijn" te brengen.
 • Werving en selectie

  De juiste persoon op de juiste plek. Dat is het ideaalplaatje. Maar de zoektocht naar die ene, beste kandidaat is een lastige. Op basis van uw vraagstelling adviseert Nouvelle over de aanpak.

 • Verzuim en reïntegratie

  In het kader van de Wet verbetering poortwachter zijn er rechten en plichten van zowel werkgever als werknemer. Het is soms lastig om de juiste keuzes te maken binnen alle wet- en regelgeving. Het is veelal wijs om niet te lang te wachten en snel advies in te winnen. Nouvelle kan u kort en bondig op weg helpen om uw schadelast te beperken.
 • Mobiliteitsvraagstukken en Employability

  Nouvelle ondersteunt organisaties en medewerkers bij het zoeken en vinden van mogelijkheden om de talenten en vaardigheden van de medewerker ten volste te benutten.

Actief in Oost-Nederland

Nouvelle coaching en Personeelsadvies is actief in Oost-Nederland. Voor De Steven bieden wij landelijke dekking. Zie ook: training, coaching, workshops bij De Steven

Regio Twente: Overijssel

Albergen, Almelo, Beuningen, Boekelo, Borne, Bornerbroek, Breklenkamp, Buurse, Daarle, Delden, De Lutte, Den Ham, Denekamp, Deurningen, Diepenheim, Enschede, Enter, Fleringen, Glanerbrug, Goor, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Lattrop, Lonneker, Losser, Mariaparochie, Mander, Markelo, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Overdinkel, Rijssen, Rossum, Saasveld, Sint Isidorushoeve, Tilligte, Tubbergen, Usselo, Vasse, Vriezenveen, Vroomshoop, Weerselo, Wierden, Zenderen

De Achterhoek: Gelderland

Aalten, Achter-Drempt, Almen, Azewijn, Baak, Barchem, Beltrum, Bergh, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Dorth, Eibergen, Etten, Gaanderen, Gendringen, Gorssel, Groenlo (Grolle), Halle, Harfsen, 's-Heerenberg, Hengelo, Hummelo, Kilder, Laag-Keppel, Laren, Lichtenvoorde, Lochem, Neede, Rekken, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Ulft, Varsselder, Varsseveld, Vorden, Warnsveld, Winterswijk, Zeddam, Zelhem, Zieuwent, Zutphen, Zwiep

Wie is    Klanten over  De steven groepVisie en missie

 

 

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl