• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

Coaching voor jongeren en scholieren

Coaching gericht op Effectief presenteren

De training Effectief presenteren door individuele coaching is bestemd voor een ieder die zich herkent in:

Vrijwel iedereen die een toespraak wil houden voelt zich nerveus of onzeker. Het kan zijn dat u bang bent om te zweten, te blozen, te trillen, dat uw stem blokkeert of om iets verkeerds te zeggen, dom over te komen of om de aandacht van uw toehoorders te verliezen: bekende symptomen bij spreken in het openbaar. Maar hoe zorg je voor een goede presentatie en hoe onderdruk je je zenuwen? Het daadwerkelijk voorbereiden en houden van een toespraak of presentatie is onderdeel van de training. De feedback van de groepsleden en trainingleider is een belangrijke stap op weg naar het realiseren van het doel.

Inhoud

  • de voorbereiding van een toespraak / presentatie
  • zichtbare expressie (lichaamshouding, gebaren, mimiek, oogcontact)
  • hoorbare expressie (stemgebruik, intonatie, luidheid,verstaanbaarheid, tempo)
  • duidelijk en overtuigend spreken
  • spreekangst, omgaan met stress

Individuele coaching is maatwerk

Nouvelle biedt maatwerk. Daarom start een individueel coachingstraject altijd met een intake waarbij we inventariseren wat jij nodig bent tijdens het traject.

Waar?

Nouvelle is gevestigd te Enter (omgeving Rijssen). We zijn actief in de regio Twente en De Achterhoek (Overijssel en Gelderland) en voor De Steven bieden wij landelijke dekking.

Training en coaching Effectief presenteren

Nouvelle kan jou helpen om effectiever te presenteren. Eerst gaan we jouw situatie inventariseren. Voor een vrijblijvend gesprek kun je contact met ons opnemen. Daarna kunnen we gericht aan de slag middels een traject gericht op Persoonlijke coaching. Leidinggevenden kunnen een persoonlijk ontwikkeltraject volgen: coaching van leidinggevenden en managers.

Informatie

Wil je een vrijblijvend en oriënterend gesprek? Neem dan contact met ons op. Zie ook onze overige publicaties of een totaaloverzicht van al onze diensten op het terrein van coaching en HR advies.

CoachingPersooneeladviesNieuws

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl