• Twitter
  • Facebook
  • Linkedin

zelvertrouwen vergroten

Je zelfvertrouwen vergroten 

door Renate Frazer, 9 oktober 2013

Welke overtuigingen heb jij?

Misschien ben je nog niet bewust van jouw overtuigingen en welke invloed ze hebben op jouw leven. Hoeveel zelfvertrouwen je hebt, is namelijk een direct resultaat van de vaak onbewuste overtuigingen, die je over jezelf hebt en over de wereld om je heen. Overtuigingen filteren je oordeel en het beeld dat je van jezelf hebt. Vaak zijn dit belemmerende overtuigingen, zoals “ik ben niet goed genoeg”, “mijn mening doet er toch niet toe”, of “zo ben ik nou eenmaal.”
Maar wat als je deze overtuigingen zou kunnen veranderen? Hoe zou jouw leven er dan uit zien?

Belemmerende overtuigingen

Je zelfvertrouwen vergroten is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk als het lijkt. Het begint bij het willen veranderen en het besluit om je leven in eigen handen te nemen. Hier is overigens best wel wat moed voor nodig. Je zult buiten je comfortzone moeten treden.
Wanneer je voor jezelf inzichtelijk hebt welke belemmerende overtuigingen en angsten zich in je hoofd afspelen, dan zou je deze kunnen omzetten naar overtuigingen die werken.

Meer informatie nodig over het vergroten van je zelfvertrouwen?

Neem contact op met Nouvelle voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Nouvelle biedt trajecten aan gericht op Persoonlijke coaching. Leidinggevenden kunnen een persoonlijk ontwikkeltraject volgen: coaching van leidinggevenden en managers. Zie ook zelfvertrouwen: eigenwaarde en zelfkennis.
 

Informatie

Zie ook onze overige publicaties of een totaaloverzicht van al onze diensten op het terrein van coaching en HR advies.
 

Nouvelle Coaching en Personeelsadvies

Meestershof 8
7468 GN Enter

0638 95 24 81

info@nouvellecoaching.nl